Maybelline Vivid Matte Liquid

Herkese yeniden merhaba,

Bu aralar bol bol yazı paylaşmaya çalışıyorum.Çünkü henüz derslerimiz başlamadı tam olarak.Okulum yoğun bir hale geldikten sonra yazamayacağım için değerlendirmek istiyorum kısacası.

Bugün sizlerle bayram indiriminde aldığım ürünlerden (Bayram indirimi yazımı okumak isterseniz:  👆🏻 ) Maybelline Vivid Matte Liquid 05 Nude Flush'la ilgili yorumlarımı aktaracağım.


Maybelline makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun snaplerinden gördüğüm ve gelmesini heyecanla beklediğim bu seri,kesinlikle beklentilerimi karşılamadı ama yinede çok beğendim.
 Bu rujlar mat bitişli değil. Yani adıyla alakası yok,işte bu yüzden beklentilerimi karşılamadı diyorum. Ama rengi,kokusu,aplikatörü muhteşem. Mat bitişli değil ama yapış yapış gloss gibi de değil. Mat bitişli olmadığı için de dudaklarımı kurutmadı tabiki. Kalıcılığına gelirsek yemek yemediğiniz sürece 5 saat falan kalıyor. Ama yemek yediğinizde kaybolmaya başlıyor.
 Kısacası başka hoşuma giden renklerini de alırım. Eğer sizde yapış yapış olmayan gloss tarzı parlakta olmayan hoş gözüken bir ürün arıyorsanız bakabilirsiniz.



Kendinize iyi bakın :)


Soru ve görüşleriniz için: ozgesmsr@hotmail.com
Instagram: Takip👆🏻

Comments

Popular posts from this blog

H&M Makyaj Süngeri

SOHBET

Yeni Paylasim Tarzim, YouTube ve Instagram Hesaplarim